Voorzitter PvdA Bladel

Paul Maas

Voorzitter PvdA Bestuur

Mijn naam is Paul Maas. 59 jaar geleden geboren in een Hulsels boerengezin; vader van 3 kinderen; woon in Hapert; werk sinds 3 jaar als afdelingsmanager bij het Rode Kruis Eindhoven. Ik heb ruime werkervaring in het sociale domein; met jongeren; met ouderen; met vluchtelingen en asielzoekers; met het wonen in wijken en buurten; in de sport. Zowel vanuit de invalshoek van de (gemeentelijke) overheid als vanuit het uitvoerende veldwerk.

Mijn hart ligt bij mensen die het niet vanzelfsprekend gemakkelijk hebben in het leven. Voor hen
zet ik mij al mijn hele leven in. Ik ben al vanaf mijn tienertijd zeer actief in uiteenlopend vrijwilligerswerk. En de laatste 20 jaren ook binnen de PvdA Lokaal Bladel, niet als raadslid in de gemeenteraad, maar ondersteunend op de achtergrond en als bestuurslid van de afdeling.

Ik gelóóf in de kracht van PRO5, omdat daarin de waarden gebundeld worden die voor mij belangrijk zijn: solidair zijn met en concreet ondersteunend zijn aan mensen in moeilijkheden; NU werken aan een duurzame toekomst voor ons en komende generaties; de handen ineenslaan om ongewenste situaties aan te pakken; met maatwerk per situatie en per kern. Kortom: samen werken aan een menselijke, warme, humane samenleving waarin er plaats is voor iedereen!

Maak PRO5 sterk – des te krachtiger kunnen wij hiermee aan de slag.