23 december 2013

Waarom PRO5

GroenLinks en PvdA Bladel willen een nieuwe politieke beweging. Minder politieke partijen en minder partijpolitiek – en meer open discussie over wat goed is voor de inwoners van de gemeente Bladel en voor onze gemeente als geheel. PRO5 is geen oude wijn in nieuwe zakken!

Oude scheidslijnen doorbreken wij, met een open visie en nieuw enthousiasme gaan wij bijdragen aan het gemeentebestuur. Er is in de gemeente Bladel nog geen partij die lokaal én links-progressief is. Wij denken dat daar wel behoefte aan is.

PRO5 kent alleen lokaal geformuleerde doelstellingen, waarin mensen uit alle vijf de kernen zich kunnen herkennen. Vandaar ook de keuze voor de naam PRO5. Wij zijn er van overtuigd dat op deze manier er een grotere kans van slagen is om de betrokkenheid van onze inwoners te vergroten.

De nieuwe partij is een uitnodiging aan iedereen die zich aangesproken voelt door onderstaande uitgangspunten. Wie sociaal denkt, solidair is met mensen die dat nodig hebben en zorg heeft voor duurzaamheid, vragen we bij de komende verkiezingen te stemmen op PRO5. De kandidaten die vanuit de PvdA deelnemen in PRO5 zijn:

Marcel Roks                 plaats 2,      lijst 5

Jan Evers                       plaats 6,      lijst 5

Ben Maas                        plaats 9.     lijst 5

Arjan van der Hout    plaats 22.   lijst 5

Namens de PvdA Fractie van de PvdA Bladel

Ben Maas