Door Ben Maas op 11 maart 2014

Vertrouwen

Begonnen in de dorpsraad van Netersel ben ik nu raadslid van de PvdA Bladel. De afgelopen 12 jaar heb ik me met veel plezier ingezet voor de politiek en ben ik opgekomen voor de belangen van de inwoners van de gemeente Bladel en in het bijzonder voor Netersel.

Mede dankzij  uw steun hebben wij als PvdA door, samen sterk en sociaal te zijn,  positieve resultaten geboekt.  Eens in de vier jaar kunnen burgers hun vertegenwoordigers in de gemeenteraad  kiezen. Een gemeente besturen vraagt personen met een visie en ambitie.

Wij hebben ons verenigd in een nieuwe partij, PRO5 waarvan ik mede oprichter ben.  Mensen die geloven in de gelijkwaardigheid  van mensen, die solidair zijn met mensen die wat minder sterk zijn en  die zorg hebben voor een duurzame wereld.  Ik vraag u  om ons te blijven ondersteunen via PRO5  om het werk door te kunnen zetten.

Graag wil ik u van harte bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren en hoop  dat u uw stem op 19 maart laat horen.

Ben Maas

 

Ben Maas

Ben Maas

  Samen Werken ! Begonnen in de dorpsraad van Netersel ben ik 12 jaar raadslid en fractievoorzitter geweest van de PvdA Bladel. Het doet me goed dat de PvdA samen met GL aan de wieg heeft gestaan bij de oprichting van PRO5. Een krachtig bestuur De gemeenteraad moet samen met de wethouders een modern professioneel

Meer over Ben Maas